No voi saasta. Tajusin juuri, että olen varmaan kirjoitellut tänne ihan vääristä jutuista. Kirjoituksen otsikko viittaa siis blogini identiteettikriisiin, ei minun. Ei noissa kirjoituksissa meinaan kauheasti sitä digitalisoitumista ole taidettu käsitellä. Dang. Minulla onkin kyllä melkoisen vahva taipumus offailuun, siis off-topic -kirjoittamiseen, eli ohi aiheen menemiseen. Mutta. Kun. En ole oikein tainnut vielä(kään) sisäistää, mistä näkökulmasta tänne ihan oikeasti pitäisi kirjoitella. Lisäksi olen oikeasti tosi nyyppä blogeilun suhteen, aloitin ensimmäisen blogini joskus huhtikuussa.
Seliseli.

Enkä ole muuten ikinä seurannut kuin yhtä ainoaa blogia, enkä edes aiemmin tiennyt, että kyseisenlaista internet-julkaisua kutsutaan blogiksi. Tämä linksujen viljely nyt on muutenkin muodostunut jo tavaksi, niin tässäpä teille Gaijin Smash, helmi blogien joukossa: http://www.gaijinsmash.net/
Alun perin sain kai tuon tietooni joltain internet-tutulta. Ensin kyse oli lähinnä siitä, että lueskelin tuota huvikseni, sillä täysin vieraan kulttuurin outouksille on aina hauska naureskella, ja Az kirjoittaa mielettömän hauskasti. Mutta nyt, nyt koitan valmistautua kohtaamaan mitä tahansa lähtiessäni ensi syksyä vaihtoon Nousevan Auringon Maahan. Mr. Azin kirjoitusten perusteella se tuntuu olevan suorastaan välttämätöntä, ellen oikeasti
halua päätyä tekemään seppukua kulttuurishokeissani. Sen lisäksi että japanilaisten hulluudelle on hauska nauraa. Vielä kun sille voi nauraa. Pian se on minun kohdallani totisinta totta, ja voipi olla että sitten tuherretaan itkua kun saan oikeasti kokea, millaista on koittaa suojautua Kancho-assasineilta. Thousand years of pain. Hrr.

Gaijinsmash on muuten nykyään jo aikamoinen ilmiö, itse olen seuraillut sitä hyvin epäaktiivisesti jo siitä lähtien kun blogi oli vielä vanhalla palvelimella nimellä OutpostNine. Puolitoista vuotta on tainnut jo täyttyä. Haaveilen siitä, että pitäisin itse vastaavanlaista blogia vaihtoni aikana. 
Azrael - Abusing the Trouser Snake since 2004. Idolini.